Boekweitthee in nasluitbare vensterzakjes

Boekweit producten

Chinese thee & thee accessories

Boekweitthee producten worden in een diversiteit aan verpakkingen aangeboden. Zo zijn er proefzakjes “om te proberen” en handige ‘one-cup’ sticks voor in kantines of onderweg. Voor consumenten en retailers zijn er kraftpapier nasluitbare vensterzakjes van 75-250 gram.

Daarnaast zijn er thee accessoires uit onze Boekweitthee®Collection. Zoals de glazen theemok, maatschep, theeblikken en theezeefjes. Mooie artikelen om spaaracties te bieden.

Gele biologische boekweitthee

Boekweitthee

Natuurlijke kruidenthee

Chinese boekweitthee, wat is het precies? Het zijn boekweitzaden welke worden gepeld, gedroogd en zonder olie geroosterd. Bekijke hier de thee varianten. Het resultaat is gepofte boekweit korrels ter bereiding van thee. Het zijn vooral de natuurlijke eigenschappen van boekweitzaden welke bijdragen aan een gezonde leefstijl. Naast vitamine B en mineralen is het belangrijkste bestandsdeel hiervan RUTINE. De boekweit planten, waar onze thee van komt, groeien op de Chinese hoogvlakten op vruchtbare grond en veel zon. Uitstekende omstandigheden voor de groei van de bittere of wilde tartary boekweit plant, zoals deze ook wel woerden genoemd.
Boekweitzaden vallen overigens niet onder de granen maar onder kruiden. Bij FAQ lees je nog veel meer leuke weetjes.

Tip van de dag

leuke ideeën met gepofte boekweit

Geniet van een lekker kopje gele boekweitthee
Download recepten

Bereidingswijze

Stap voor stap
Kies bereidingswijze: